Het systeem dat altijd past, in elk gebouw en in elk budget!

Rolflex Nederland BV is de producent van de unieke Compact Bedrijfsdeur.
Met dit “state of the art” product is Rolflex overtuigd van een goede toekomst. De Compactdeur is een modern kwaliteitsproduct dat geleverd wordt volgens de laatste Europese Norm 13.421.De Compact deur is de eenvoud zelve, wordt kant en klaar op de bouw aangeleverd en in korte tijd geinstalleerd. Het universele karakter van de Compact deur maakt het mogelijk om met vaste en concurrerende prijzen te werken! De Compact deur past in elk budget en de extra voordelen zijn voor U!

Het vouwsysteem

Het gepatenteerde vouwsysteem zorgt voor een geleidelijk afbuigen van de panelen en reduceert de benodigde krachten tot een minimum. Dit staat garant voor een lange levensduur. De lichtgewicht panelen worden geleverd in stucco design. Het deurblad heeft geintegreerde scharnieren en is optimaal geïsoleerd. Het stabiele geleideprofiel met slijtvast glijlichaam van hoogwaardig kunststof zorgt voor een soepele werking. De Rolflex Compact bedrijfsdeur kan volledig automatisch worden bediend. Hierbij kunnen verschillende impulsgevers worden geinstalleerd.

Bouwkundige besparing

De eenvoudige zijdelingse bevestiging maakt kostbare en ingewikkelde voorzieningen overbodig. De Compact deur is gedurende het gehele bouwproces te monteren en staat de bouwplanning niet in de weg.
Onze bestek teksten kunt U natuurlijk vinden op de sites van de STABU, NBD en het Digitale huis.
Uiteraard kunt u ook meer informatie vinden op www.rolflex.com

Ruimtewinst

Het Compact vouwsysteem laat kostbare ruimte vrij voor de bedrijfsinrichting. In de directe omgeving van de deur is er volop plaats voor magazijnstellingen, verlichting, kraanbanen, heaters , leidingwerk en dergelijke.

Operationeel voordeel

Het unieke geleidingssysteem resulteert in een minimale belasting van de bewegende delen van de deur. Voorzieningen ter compensatie van het gewicht van de deur (zoals balansveren) zijn hierdoor overbodig. Een lange levensduur en minimaal onderhoud zijn het resultaat!